BejelentésKecskemét és Térsége Villamos Project

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Köszöntelek az oldalon.


Ezen oldal célja, hogy a kecskemétiek - és környékbeliek - megvitassák, saját tudásuk, ismereteik és nem utolsó sorban fantáziájuk segítségével, annak lehetőségét, hogy megvalósulhat-e a Hírös Városban a közösségi közlekedés eme környezetbarát formája.
Én személy szerint látok benne fantáziát - különben nem kezdtem volna bele az oldal elkészítésébe - de azon a kevés fórumon, ahol ezzel a témával foglalkoztak, vagy olyan hozzászólásokkal találkoztam, melyek élből elvetik az elképzelést, vagy "húúúú de jó ötlet!" címszóval hirtelen jött ötletként, légből kapott terveket kezdtek el szövögetni.
Ezen oldal célja, hogy ezekből a "légből kapott" ötletekből - melyek, akár sokszor hasznosnak bizonyulhatnak - egy reálisan kivitelezhető tervet kell készíteni, ami életképes lehet és egyszer talán meg is valósulhat.
A pesszimistábbak kedvéért tisztában vagyok vele, hogy milliárdokkal dobálózok. Ez az oldal azt is szeretné kideríteni,hogy uniós pályázatokból és az érintett önkormányzatok részarányos befizetéseiből, szakaszosan megvalósítható-e.


E-mail:  kecskemet.villamos@gmail.com
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!